Kompresoru remonts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga LV-1063
"Diesel - Service" AUTOSERVISA pakalpojumi:: ✓ dīzeļdzinēju remonts ✓ dīzeļdzinēju sistēmu serviss ✓ dīzeļu sprauslu remonts ✓ Common Rail sprauslas, sprauslu sistēmas ✓ dīzeļu sūkņu remonts ✓ dīzeļu degvielas sistēmu remonts ✓ Kvēlsveču demontāža ✓ Dīzeļu sprauslu demontāža ✓ Kompresoru remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Automašīnas sagatavošana TA ✓ Instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Sveču maiņa ✓ Izpūtēju remonts ✓ Elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ Dzinēju diagnostika ✓ Kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana

SPARNIS DS, Krievijas auto rezerves daļu veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 58a, Rīga LV-1082
Apraksts:

"Sparnis DS" piedāvā auto detaļas Krievijā ražotiem auto. Piedāvājam rezerves daļas un elektroiekārtas.

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3a-4, Rīga, LV-1007
Angāri:

Viens no SIA "Europanels" pamatvirzieniem ir siltinātu angāru no sendvičpaneļiem tirdzniecība. Mēs piedāvājam iegādāties angāru ar gatavo būvniecības projektu (AR un MK daļas) par fiksētām cenām. Mūsu uzņēmums var sakomplektēt visu nepieciešamo materiālu patstāvīgai montāžai klienta pašu spēkiem vai piedāvāt angāra komplektāciju un mūsu montāžu "zem atslēgas". Nepieciešamības gadījumā mūsu pieredzējis arhitekts izstrādās individuālu projektu klienta konkrētām vajadzībām. Angāra karkass tiek izgatavots no karsti cinkotām metāla caurulēm, kas balstās uz betona pēdām. Jumta un sienu siltināšanai tiek izmantoti PIR sendvičpaneļi 100mm biezumā, kas ļauj būt pārliecinātam par angāra siltumizturību un konstrukcijas stingrumu, jo tiek aprēķinātas sniega un vēja slodzes. Katram piegādātajam angāram līdzi tiek sniegts tehniskais projekts.

MJ-partneri, SIA

Bajāru 44, Rīga, LV-1006
Apraksts: Viens no vadošajiem uzņēmumiem inženierkomunikāciju sistēmu montāžas un projektēšanas jomā!

Ekopluss, Gaisa siltumsūkņi, kondicionieri

Balasta dambis 1 k.2, Rīga, LV-1048
Siltumsūkņi: Mēs piedāvājam gaisa siltumsūkņus, kas ir ekoloģiska un ekonomiski izdevīga apkures sistēma, atbilstoša Latvijas klimatam. Gaiss-gaiss tipa siltumsūkņi piemērota privātmājām, dzīvokļiem, vasarnīcām, birojiem, veikaliem, kafejnīcām, tehniskajām telpām. Šāda apkure ir moderna, salīdzinoši vienkārši uzstādāma, ērta, droša un ekonomiski izdevīga.

SILTA-MĀJA.LV, Siltumsūkņi, apkure, kondicionieri

Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
Mēs piedāvājam: ✓ Augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieņemamām cenām ✓ Sniedzam pilna servisa ciklu uzstādītai tehnikai visā Latvijā ✓ Nodrošinām garantijas un pēcgarantijas servisu ✓ Veicam pie mums neiegādātu siltumsūkņu un kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Coilwind, SIA, elektrodzinēju, elektromotoru remonts un apkope

Kurzemes prospekts 3h, Rīga LV-1067
Kāpēc mēs?:

Mūsu darbinieki ir profesionāļi, kuri maksimāli ātri un ar augstāko atbildības sajūtu spēj atrisināt jebkuru identificēto problēmu. Uzņēmums stabili konkurē tirgū vairāk nekā 25 gadus. Steidzamos gadījumos remonts tiek veikts 24 stundu laikā. Mūsu uzņēmums palīdzēs kvalitatīvi un ātri veikt jūsu elektrodzinēju remontu. Zvaniet, un mēs jums palīdzēsim!

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Ganību 25-29, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Rīgas 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Zāles pļāvēji, kultivatori, zālienu traktori, motobloki, dzīvžogu, šķēres, zāles šķēres, dārza kopšanas piederumi, dārza tehnikas tirdzniecība, dārza tehnika, dārza tehnikas serviss, motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, motorzāģu tirdzniecība, mežizstrādes tehnikas rezerves daļas, mežizstrādes tehnikas serviss, dārza kopšanas darbarīki,

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
K.Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

P.K.Moto, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Daugavpils 23a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Klientu ērtībām SIA "P.K.Moto" teritorijā atrodas:: ✓ autoserviss, kur piedāvājam automašīnu, moto tehnikas un dārza tehnikas remonta pakalpojumus; ✓ SIA "Elme Messer" visa veida gāzes maiņas/nomas punkts; ✓ SIA "Ogres Torņu Serviss" pacēlāju nomas punkts; ✓ OGRENT dažādu instrumentu noma.

IL 55, SIA, Dārza, celtniecības instrumentu, tehnikas, sūkņu serviss, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3c, Rīga, LV-1067
Apraksts: Celtniecību instrumentu, dārza tehnikas remonts un noma Imantā, Rīgā. SIA „IL55” piedāvā celtniecību instrumentu, dārzu tehnikas, elektroinstrumentu, kvalitatīvu remontu un apkopi, ģeneratoru, sniega pūtēju, elektroinstrumentu remontu, darbarīku labošanu, servisu.

Riana, SIA, metināšanas iekārtas, Veikals

Gāzes metināšanas griezēji, kompresori
F.Sadovņikova 9, Rīga, LV-1003
WWW.RIANA.LV: ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Kompresori un sūkņi ✓ Akumulatora lādētāji ✓ Gāzes griezēji un degļi ✓ Šļūtenes un to savienojumi ✓ Pneimo- un rokas instrumenti ✓ Darba cimdi, brilles, aizsargmaskas ✓ Metināšanas materiāli un iekārtas

Mežam un dārzam, veikals-serviss, SIA KM Maple

Ainažu 38a, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts: Kvalitatīvu meža un dārza tehniku, kā arī to rezerves daļas un aksesuārus. Sniedzam garantijas remontu dažādai meža un dārza tehnikai, piemēram, motorzāģi, zāles pļāvēji, trimmeri, krūmgrieži, dārza traktori. Konsultācija par katra agregāta darbību, lietošanu un apkopi. Preces var noformēt uz nomaksu.

Skaivel, SIA, Dārza tehnikas remontdarbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Spilve, Spilves 2, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Pakalpojumi:: ✓ Dārza tehnikas remonts ✓ Būvtehnikas un celtniecības tehnikas remonts ✓ Dārza tehnikas apkope ✓ Motorzāģu apkope un remonts ✓ Elektroinstrumentu remonts ✓ Remontdarbi ✓ Instrumentu apkope Apraksts:

Pārūpējaties par savas dārza tehnikas, elektroinstrumentu apkopi! Profesionāli meistari saremontēs, veiks sezonas apkopi. Transports no/līdz remontdarbnīcai!

WURTH, SIA, Veikals

Neretas 30, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

Aisbergs V, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionieru remonts Liepājā

Kapsētas 7, Liepāja LV-3401
Apraksts: Saldēšanas iekārtas, kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, remonts Liepājā, Liepāja, Latvijā, Latvija

DSI Auto SIA

Višķu 15, Daugavpils LV-5404
Kravas auto remonts , agregātu izvešana, demontāža, defektu noteikšana, cilindru bloku apskate nomaiņa, un maiņa, bremžu uzliku, trumuļu maiņa, bremžu kluču, disku maiņa, bremžu skavas, (suports) remonts ,